FAQ

FAQ

 1. Is ValueLease onafhankelijk?
  Ja, ValueLease is een onafhankelijke partij die bemiddelt tussen u, de leverancier en de financieringsmaatschappij.
 2. Waarom zou ik niet zelf met één of meerdere financiers proberen de financial lease te arrangeren?
  Door samen te werken met meerdere financieringsmaatschappijen kunnen wij u een uiterst scherpe offerte aanbieden.
 3. Wie zijn de partijen die de financieringen uiteindelijk verstrekken?
  Wij werken samen met landelijk werkende financieringsmaatschappijen die een onderdeel zijn van Nederlandse banken en verzekeringsmaatschappijen.
 4. Hoe waarborgt ValueLease de privacy van bezoekers van de site?
  Uw gegevens zijn bij ValueLease in veilige handen. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om een aanvraag in te dienen bij een door ons geselecteerde financieringsmaatschappij. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 5. Wie zit er achter ValueLease?
  Wij zijn geen leasemaatschappij maar bemiddelen tussen u en de leverancier van de auto en de financieringsmaatschappij. Door samen te werken met meerdere maatschappijen kunnen wij voor u de beste condities selecteren uit de markt. Wij zijn volstrekt onafhankelijk. De prijs onderhandeling van de auto is uitsluitend tussen u en de leverancier.
 6. Ben ik verplicht een financiering af te sluiten indien ik een financieringsaanvraag via ValueLease indien?
  Nee. Echter onze aanbieding is zeer concurrerend en op uw specifieke wensen aangepast.
 7. Welke voordelen kan ik hebben met Financial Lease t.o.v. Operational Lease?
  U behoudt uw mogelijke investeringsaftrek en u heeft het fiscale eigendom, dus u schrijft af. Verder is Financial Lease veel flexibeler en voordeliger indien er veranderingen plaatsvinden, zoals inruil, afkoop of verkoop. Na de leaseperiode bent u eigenaar van de auto.
 8. De Procedure.
  Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het ruime aanbod van de aangeboden auto’s vult op onze website het aanvraagformulier in en stuurt het naar ValueLease. Wij beoordelen de aanvraag en brengen u in contact met de (Bovag) leverancier. Na goedkeuring van de financieringsmaatschappij sturen wij de lease-overeenkomst op naar de leverancier ter ondertekening. Nadat de financieringsmaatschappij de getekende stukken en de eventueel overige bescheiden heeft ontvangen maakt u met de leverancier een afspraak wanneer de auto afgeleverd kan worden.
 9. Hoe kan ik een andere vraag, een klacht of een opmerking kenbaar maken?
  Via ons e-mailadres info@valuelease.nl kunt u uw vraag, klacht of opmerking kenbaar maken. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoord geven. ValueLease is niet verantwoordelijk voor de aflevering van de auto en de garantie afspraken tussen u en de leverende dealer. Ook is ValueLease niet verantwoordelijk voor overige afspraken tussen u en de leverende dealer. Wel kan ValueLease een bemiddelende rol spelen.
 10. U wilt extra liquiditeit?
  Herfinancier uw (niet gefinancierde) auto en blijf eigenaar van de auto aan het einde van de looptijd. Vraag naar de mogelijkheden.